Badrum

Badrumsrenovering med kvalitetsgaranti

Våra duktiga rörmokare kan även hjälpa dig att genomföra en kompetent och heltäckande badrumsrenovering. När vi renoverar ditt badrum så ser vi till att alla VVS-installationer utförs på ett korrekt och noggrant sätt – allt för att garantera ett bra resultat.

Vi är auktoriserade och certifierade VVS-montörer och kan nyinstallera de komponenter som behövs i ett modernt badrum. Men vi kan också kontrollera tidigare installationer och utföra den service som behövs. I vissa fall kan rör och ledningar behöva ses över i samband med att man renoverar ett badrum.

Ordentlig planering ett måste

När man renoverar ett badrum gäller det att man tänker igenom alla steg ordentligt innan man kör igång. Inom VVS kan det hända mycket på vägen, och det gäller att planera ordentligt och vara förberedd. Har du några frågor om vilka VVS-installationer som kan behöva ses över i ditt badrum. Vi kan även komma hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på vad som kommer att behöva göras.

Det är viktigt att inte glömma hur viktigt grundarbetet är i samband med badrumsrenoveringar. Blir det fel så riskerar man att få leva med i många år. Låter du oss renovera ditt badrum så tar vi hand om alla delar av arbetet, inklusive de viktiga VVS-installationerna. En bra försäkring mot framtida läckage och fuktskador.

Kompetens för alla olika våtrumsarbeten

Vi kan självklart även hjälpa till med andra våtrumsarbeten, i köket, toaletten och tvättstugan. VVS-installationer behövs i många delar av en bostad, och vi behärskar alla aspekter av branschen.

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om de tjänster vi kan erbjuda. Om så önskas så kan vi även få en offert på vårt arbete.

badrum Rörmokare Nynäshamn

Våra erfarna rörmokare hjälper dig med allt inom VVS!